Hoofexplorer niet meer via Werkman/NVvH

13 juni 2017

Zoals op de ALV aangegeven wordt de Hoofexplorer niet meer door de firma Werkman aan ons aangeboden. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen die niet volgens verwachting waren van zowel Werkman als de Vereniging, waardoor Werkman geen gereduceerd tarief kan garanderen.

Diegenen die een lidmaatschap op de Hoofexplorer heeft, hebben bericht ontvangen dat dit per 01 juli a.s. opgezegd is bij de exploitant Effigos. De toegang tot Hoofexplorer zal dan terugvallen naar de Demoversie.

Indien men het blad De Hoef niet meer ontving is dit lidmaatschap per 01-07-2017 opnieuw aangevraagd.

Indien u toch nog graag toegang wilt tot de Hoofexplorer, kunt u contact opnemen met Effigos zelf via mailadres  gunnar.boldhaus@effigos.de

U kunt dan persoonlijk een nieuw abonnement afsluiten zonder tussenkomst van de NVvH en Werkman.

Indien u het blad De Hoef na 01 juli a.s. niet ontvangt, wilt u dit dan melden aan carroll@hoefsmedenvereniging.nl