100 Jarig Bestaan NVvH

17 nov (13.00) - 17 nov (24.00) 2017
Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen, Nederland

Op vrijdag 17 november 2017 is het zo ver; dan vieren wij het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden.
Alle leden van de vereniging zijn vanaf 13:00 welkom bij van der Valk in Apeldoorn “De Cantharel” om dit feest samen te vieren.
Dit doen wij o.a. met een zeer interessante, uitgebreide lezing door niemand minder dan Rob Renirie nationaal en internationaal een zeer gerespecteerde Hoefsmid.

Na de lezing van Rob is er een buffet en zal de Feestavond met de nodige gasten van start gaan.

In verband met de organisatie en de beperkte ruimte is het niet mogelijk om zomaar op de gok even langs te komen. je moet je zelf aanmelden via deze Link

De Kosten voor dit evenement Bedragen

Voor de Leden Gratis

voor hun partners vragen wij een kleine bijdrage van 60 Euro