Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Velden met een * zijn verplicht

Postadres

Kanaalstraat 5
8167LL Oene

Bestuursleden

Grote Laak 8a
6088 NK Roggel (Limburg)

Dennis@hoefsmedenvereniging.nl

Zelfstandig gediplomeerd hoefsmid sinds 2002. Vanaf 2008 bestuurslid en afgevaardigden van de EFFA en vanaf 2010 secretaris van de NVvH. Daar naast Eigenaar van een pensionstal en hobby fokker van exclusieve springpaarden. Ilk vind het belangrijk dat je binnen je beroep op de hoogte blijft van de nieuwe ontwikkelingen die op de markt komen. Er is steeds meer vraag naar nieuwe dingen en ook steeds meer aanbod. Het niveau van hoefsmid is de laatste 15 jaar enorm gestegen. Er wordt daarom ook steeds meer verwacht van je als hoefsmid.

Jonkersvaart 87
9354 TN Zevenhuizen (Groningen)

Berni@hoefsmedenvereniging.nl

Kapelstraat 6
5447 AB Rijkevoort

Rene@hoefsmedenvereniging.nl

Met alle plezier iedere dag bezig om de paarden weer op een perfect beslag te zetten. Naast het beslaan regelmatig aanwezig achterop bij een 4-span op internationaal niveau. Bestuurslid sinds 2012

Tilburgseweg 125
5051 AC Goirle (Noord-Brabant)

Dries@hoefsmedenvereniging.nl

Naast Gediplomeerd Hoefsmid sinds 1997, heb ik in Maart 2013 met een collega Het Nederlands Hoefsmeden Collectief opgericht. Opleiding,Communicatie,en Nascholing zijn naar mijn mening sleutelwoorden voor de hoefsmid van tegenwoordig. Als bestuurslid stel ik mij tot doel:de onderlinge communicatie en de communicatie met andere zorgverleners in de paardenhouderij naar een hoger plan te tillen. Ook educatie van de paardenhouder hoort hierbij, zodat uiteindelijk iedereen zal profiteren van een gezonde sector zowel nationaal als internationaal.

Oranjekanaal NZ 42
9441 TC Orvelte (Drenthe)

Olivier@hoefsmedenvereniging.nl

Naast bevlogen hoefsmid ben ik tevens initiatiefnemer van een samenwerkingsverband tussen hoefsmeden in het Noorden van het land en het NOHK. Ik geloof dat deze initiatieven mijn visie onderstrepen dat wij door samenwerking onze beroepsgroep kunnen verbeteren en naar een hoger plateau kunnen tillen. Als voorzitter van de NVvH heb ik als doel het niveau van ons vak in Nederland te verbeteren, ons internationaal te profileren en de samenwerking tussen onderling smeden, paardeneigenaren, dierenartsen en overige paardenprofessionals te verbeteren.

De Linden 35
7872 RS Valthe (Drenthe)

Nicolas@hoefsmedenvereniging.nl

Dagelijks ben ik werkzaam als hoefsmid. Hobbymatig houden wij Arabische Volbloeden. Ik vind het goed om bij een vereniging te zijn aangesloten die met zijn tijd meegaat d.m.v bijscholingen je altijd weer bijleert en je contacten met collega's legt, zodat je ook met hun kunt samenwerken. Sinds 2015 in het bestuur van NVVH.

Kanaalstraat 5
8167LL Oene

Bureau@hoefsmedenvereniging.nl